HISTÒRIA

Administració finques a Sants, Finques Miret, és una empresa familiar amb una àmplia experiència de més de 85 anys en el sector immobiliari.
Antonio Miret Ferrando en 1929 va fundar l’administració de finques, on la tasca principal era la gestió de lloguers.
Després d’uns anys de pelegrinatge per diverses oficines, sempre en el barri de Sants, s’inaugura el despatx del carrer Guadiana, el qual romandrà obert durant 65 anys fins al trasllat a les actuals oficines de carrer Vallespir.
Amb l’obertura d’una oficina en el barri de Sant Andreu, passa a denominar-se «Propietat urbana de Sants i Sant Andreu»
Poc abans de l’entrada en vigor de la nova Llei d’Arrendaments Urbans de 1964 s’incorpora la segona generació, Antonio i Francisco Miret De Lanuza que exerceixen l’activitat fins a la seva jubilació sent els seus últims anys de professió un dels membres amb més antiguitat en el Col·legi d’Administradors.
En 1981 s’incorporen mitjans informàtics, sent pioners a tenir un programa específic d’administració de finques.
Ja amb l’actual denominació de Finques Miret en 1985 s’incorpora la tercera generació, Antonio Miret Diaz.
En 2004 després de més de 65 anys en el despatx del carrer Guadiana, s’inauguren les actuals oficines del carrer Vallespir 48-50. Unes oficines molt més modernes i adequades a les necessitats i demandes actuals. Coincidint amb aquest trasllat es defineix l’actual staff, amb la incorporació d’Alberto Miret Diaz.
En els pròxims anys el nostre objectiu radica a continuar posant la nostra experiència al servei dels nostres clients per a satisfer les seves necessitats.

QUI SOM?

ANTONIO MIRET DIAZ
Ciències econòmiques i empresarials. Universitat de Barcelona
ALBERTO MIRET DIAZ
Economia i Empresa. Universitat de Barcelona